Watts NEW 

Innovaties in de industrie, productlanceringen, tests, adviezen, hoogtepunten uit de koers, verhalen uit het peloton, updates vanuit Codagex ... u leest het hier!

Een nieuwe Codagex website en B2B.


Op 1 mei lanceren we onze nieuwe Codagex website en B2B omgeving. Steeds een spannend moment, zowel voor ons als voor onze dealers en partners. Wij kijken alvast uit naar deze eerste grote stap en de verdere ontwikkelingen om onze dealers nog beter te kunnen blijven ondersteunen.

Helaas zullen we daarom even offline zijn op dinsdag 30 april. 

Fingers crossed voor een vlotte lancering!

Heeft u vragen?

NIEUW!

Factor Ostro VAM 2.0

Something's cooking ... we zagen al een nieuwe Factor Ostro VAM schitteren in de Tour Down Under ... zou het de snelste racefiets in het peloton kunnen zijn? We tellen alvast af naar meer nieuws.

En inderdaad, op 14 februari 2024 werd de nieuwe Ostro VAM aangekondigd; 7W sneller als de Ostro VAM 1.0. En sinds het begin van 2024 rijgt hij de mooie prestaties aan elkaar met als klapper de klinkende overwinning van Stevie Williams in de heroïsche editie van de Waalse Pijl.

Velofollies 2024

We did it! Velofollies 2024 is a wrap!

Het was een waar feest voor het Codagex team. Veel enthousiaste bezoekers op onze stand. Goede interacties met onze partners. En leuke wielerverhalen van Ludo Dierckxsens, Oscar Freire, Samual Sanchez en Juan-Antonio Flecha.

Zilvermeercros 2023

Een ware tweestrijd! De spanning was te snijden binnen Codagex naar aanloop van de Zilvermeercros. Heel de week werd druk heen en weer gespeculeerd tussen het Wout-kamp en het Mathieu-kamp. De uiteindelijk winnaar schonk zijn overwinningstrofee aan het Codagex team ... ware klasse! De apotheose van een geslaagde en zeer gesmaakte Codagex kerstdag (en avond!).

Dealer Days 2023

Midden oktober opende Codagex zijn deuren voor de dealers. In se, was het 4 dagen fietsbeurs in een collegiale setting waarin onze fabrikanten zelf hun producten en innovaties kwamen voorstellen aan de dealers. Met 300 dealers over 4 dagen was het een mooie editie. Stay tuned ... want in oktober 2024 doen we terug ... maar nog beter en straffer! #vamos